Cykelweekend med guide

Söker du efter lyckorus? 

Välkommen till oss på cykelweekend den 11-14 augusti. Med vår cykelguide tar du dig fram på stigar genom skog och fjäll till vackra platser (guldkorn) du kanske inte hade hittat själv.

Lofsdalen erbjuder 112 km lång stigcykling uppe på fjället med milsvid utsikt och du tar dig enkelt ut i spåren via sittliften utanför hotellet. Här finns leder för alla nivåer, från snälla nybörjarslingor till kuperad terräng, hopp och branta backar.

För våra guidade cykelturer krävs det dock att du har någorlunda erfarenhet, kondition och mod!

11-14 augusti

Torsdag:
Ni checkar in på era rum och gör er hemmastadda på hotellet. Sedan ser ni till att cykel och bikepass är redo för morgondagens cykeltur, det hjälper vi gärna till med!

Fredag:
Vår guide möter upp er utanför hotellet efter frukost, sedan tar ni tillsammans sittliften upp till Lofsdalens Fjällpark MTB. Fjällparken är belägen 800 möh mellan fjällen Hovärken och Digervålen. Idag cyklar ni tillsammans på förmiddagen och gör ni er bekanta med området för att sedan avnjuta en lunch på Uppvallens Fäbod. Sedan fortsätter ni att utforska området på egenhand för att runda av dagen med After-Bike på hotellets stora soldäck.

Lördag:
Vår guide möter upp er utanför hotellet efter frukost. Idag har ni packat ryggsäcken med matsäck från vår restaurang. Sedan ger ni er ut på en längre cykeltur på Södra sidan, längs Stenruts- och Vildmarksleden för att sedan återvända tillbaka till hotellet och runda av dagen på vårt stora soldäck.

Söndag:
Ni äter frukost i solen, packar ihop och checkar ut - trötta i kroppen men påfyllda av ny energi!

Vad som ingår i paketet:

Tre nätter i fjällstudio eller hotellrum

Två dagars cykeltur på fjället med guide

En lunch på Uppvallens Fäbod

En matsäck med fjällmacka, kaffe och fika som du får med dig från hotellets restaurang

Pris från 2 070 kr per person