Långweekend i friska höstluften 
2-6 november

Det finns inget dåligt väder! Bara olika väder. Och på höstlovet hittar vi på massor av kul! Vandra de fina lederna eller ta era mountainbikes upp till Lofsdalen Fjällpark MTB och pröva cykelleder som passar hela familjen. Söker ni istället fiskelyckan så har ni hela Lofssjön till ert förfogande. Hyr en båt eller utgå från någon av de fina vindskydden runtom hela sjön.

Skulle vädret bli lite kallare läggs konstsnö på längdskidspåret som ligger precis runt knuten från hotellet. Och skulle det komma mer snö, ja då kan man rentav få till årets första pulkaåkning!

Roliga upptåg på hotellet

För de modiga blir det en kul och kuslig spökvandring till Uppvallens Fäbod och på hotellet hittar vi på massor av spännande upptåg. Dansa loss till DJs, gör småkryp och annat i megahöstpyssel, var med i rundpingisturnering och gå drinkskola med vår superba restaurangchef Marco.

Fina höstlovspriser

Bo på hotellet med vår grymma hotellfrukost eller rå om er själva i självhushåll, som i höstlovspaketet inkluderar städning. Bo 4 eller 3 nätter med möjlig ankomst onsdag 2 nov eller torsdag 3 nov.

Boka hotellpaket 

Boka självhushållspaket

Prisexempel hotell (inkl frukost, sänglinne & städning):

Dubbelrum, 4 nätter (2 vuxna, 2 barn): från 6 200 kr.

Familjerum, 4 nätter (2 vuxna, 2 barn): från 6 300 kr.

Prisexempel självhushåll (inkl städning):

Fyrbäddstudio, 4 nätter (4 pers): från 4 500 kr.

Sexbäddslägenhet, 4 nätter (6 pers): från 5 500 kr.