Sensommarfest

Vår minifestival med god mat, gott sällskap, bra musik, och härliga fjällaktiviteter.

26-28:e augusti avslutar vi sommarsäsongen på Lofsdalens Fjällhotell med en härlig sensommarfest! Det blir en helg med massor av trevliga aktiviter och minnesvärda upplevelser. 

fredagskvällen blir det pizzabuffé arrangerad av vår huserande pizzaguru Felix. En sällan skådad matfest! Det följs av rundpingis, DJs, trevligt häng och kanske ett och annat liveband. 

Lördagen inleds med fågelskådning för de morgonpigga och härlig hotellfrukost med livemusik. Efter frukost kör vi yogarave, och för de som vill upptäcka fjällcykling tar Lofsdalens bästa cykelguide Eszter med er ut på fjället. 

På hotellet har vi aktiviter för både stora och små under hela lördagen. Badtunnan står varm från kl15, DJs rullar hela dagen, och för den som vill lära sig göra en riktigt bra cocktail kör Marco drinkskola. 

lördagskvällen sätter vi igång grillen och dukar upp till långbord. Till detta blir det game show med ingen mindre än indieprinsen Lång-Kalle som värd.

För att fira lite extra har vi självklart extra bra priser på boendet. Använd koden "Sensommarfest22" när du bokar för pangpriser på boendet.

Prisexempel:

Boende i dubbelrum, 550kr/pers & natt (inkl finfin frukostbuffé)

Pizzabuffé, 200kr

Sharingmiddag, 350kr