Vandringsweekend

Fjällvandra med guide i storslagen natur 

Är du nyfiken på fjällvandring men osäker på vad som behövs för att ge dig ut på egen hand, eller vill du krydda dina vandringskunskaper och lära dig mer om fjällvett, djur och natur? 

Välkommen på vandringsweekend hos oss i Lofsdalen med vår erfarne guide Rutger. Perfekt för dig som söker mer kunskap och inspiration eller för dig som vill ha ett tryggt och trevligt vandringssällskap. 

Paketet inkluderar två heldagsturer som utgår från hotellet vilket innebär att du inte behöver bära på mer än din matsäck. Dessutom får du njuta av god hotellfrukost innan du ger dig ut på fjället och en skön hotellsäng som väntar när du kommer tillbaka.  

4-7 augusti

Torsdag:
Ni checkar in på era rum och gör er hemmastadda på hotellet. Kanske avnjuter ni en god middag i kvällssolen på vårt stora trädäck med utsikt mot Lofssjön och fjällen i horisonten.

Fredag och Lördag:
Ni startar dagen med en härlig hotellfrukost innan ni packar ryggsäcken med matsäck från vår restaurang och möter upp vår fjällguide Rutger och beger er ut på fjället.

Söndag:
Ni vaknar upp och avnjuter en sista frukost i solen. Sedan är det dags att packa ihop och checka ut - fyllda av inspiration och ny energi från vår friska fjälluft.

Vad som ingår i paketet:

Tre nätter i hotellrum

Hotellfrukost

Två heldagars fjällvandring med guide

Två matsäckar att ta med ut på fjället

Pris från 3 650 kr per person