Lofsdalen 0835

LOFSDALENS MYSIGASTE LÄGENHETER SÅLDE SLUT DIREKT. MEN I HÖST SLÄPPER VI FLER!

Det gick på en vecka, sen var alla lägenheter i Brf Hotellbyn Renen sålda: Tio trevliga och välplanerade lägenheter, precis intill både skidbacken och längdspåret, med full tillgång till fjällhotellets alla bekvämligheter. Under hösten och kommande vintersäsong inleder vi försäljning av lägenheter i Älgen, byggnaden precis bredvid. Totalt 20 stycken mysiga, lite mindre lägenheter, med 3 eller 4 bäddar i varje. Intresset är stort, så skriv upp dig HÄR om du vill få ett meddelande när försäljningen sätter igång.

Anmäl intresse för boende i Hotellbyn
Lofsdalen 1241 brun
3v2 01
4v2 01
5v2 01
8 01
9v2
Lofsdalen 2334 brun
7v2 01
2v3 01
1v3 01
10v2
6v2 01
Lofsdalen 1239 brun

Ett eget boende med hotellets bekvämligheter

Med en lägenhet i Hotellbyn i Lofsdalen kan familjen njuta av det bästa av två fjällvärldar: Ett mysigt boende där ni gör som ni vill och tar saker i ert eget tempo. Skiduthyrning, liftsystem och fantastiska längdspår ligger alla en kort promenad bort, och i Lofsdalen finns det gott om andra aktiviteter såväl sommar som vinter.

Samtidigt har ni full tillgång till hotellet inpå knuten med lounge, bar, restaurang och bastu. En naturlig samlingsplats, där barnen kan spela pingis eller kolla på film med nya kompisar, där den som vill åka hem tidigare från backen eller ta en kaffe framför brasan efter frukost kan koppla av. Där ni kan äta middag när andan faller på eller smita in för ett glas vin i baren eller en öl på verandan. Hotellet är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap på skidsemestern, och när ni vill bjuda med släkt och vänner så får de rabatt på boendet.

Varje lägenhetshus utgör en egen bostadsrättsförening. Idag är de anpassade för fritidsboende, men med en planändring kommer även permanentboende tillåtas. När ni inte själva bor i lägenheten hjälper vi till att hyra ut den. För den som utnyttjar lägenheten två veckor i högsäsong och två veckor i lågsäsong och hyr ut den resterande tid betalar boendet sig själv.

# Status Storlek Bäddar Pris Avgift PDF
1 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
2 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
3 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
4 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
5 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
6 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
7 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
8 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
9 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF
10 Såld 3 ROK, 63kvm 6 3 267 kr PDF

I månadsavgiften ingår samtliga driftskostnader (uppvärmning, hushållsel, vatten och avlopp, avfallshantering, fastighetsförsäkring inkl. styrelseansvar, ekonomisk förvaltning, samfällighets avgift samt en väl tilltagen del för ytterligare övriga kostnader såsom internet, snöröjning etc.) Bostadsrättsinnehavare behöver dock teckna hemförsäkring inkl. bostadsrättstillägg.

Anmäl intresse för boende i Hotellbyn

HOTELLBYN

Området runt Lofsdalens Fjällhotell kallar vi för Hotellbyn. Här planerar vi att bygga fler trivsamma flerbostadshus i två och tre plan. Hotellbyn kommer att få en varierad stil som harmonierar med den befintliga bebyggelsen och den omkringliggande naturen. Det arkitektoniska uttrycket kommer att präglas av trä, sten och växtlighet.

Visionen är en levande by som tillsammans med Lofsdalens Fjällhotell bildar Lofsdalens lift- och spårnära knytpunkt. I området skapar vi gemensamma trivselytor som grillplatser med kåtor, soldäck och pulkabackar. Nya hus kommer på sikt att förtäta området för att skapa mer bykänsla. Renen är en central del av Hotellbyn med sin fördelaktiga placering intill Lofsdalens Fjällhotell. Med tiden kommer Hotellbyn att växa åt öster och nordost, samt ersätta de befintliga personalbarackerna med bostadshus.

HOTELLKLUBBEN

Som lägenhetsinnehavare är du en prioriterad gäst på hotellet och blir också automatiskt medlem i Hotellklubben. Det ger dig fri tillgång till hotellets alla ytor och bekvämligheter som bastu och relax, pingis- och biljardbord, filmrum för barnen, baren, loungen och soldäcket.

Dessutom har ni alltid rabatt på restaurangen och i baren. Ni kommer att få inbjudningar och förtur till hotellets arrangemang och aktiviteter, och när ni har släkt och vänner som kommer på besök så får de rabatt på boendet.

Lofsdalen 0806
Lofsdalen 0836
Lofsdalen 0831