Lofsdalen 200307 Cloudberry Photography HIRES 9

INLED ÅRET MED FAMILJEN
PÅ BÄSTA SÄTT

 

Första veckan på året kan vara den bästa på hela vintersäsongen! Då är det fortfarande ledigt från skolan och snön lyser upp januarimörkret på bästa sätt. Hos blir det riktigt kul och härligt med aktiviteter för hela familjen. 

25% rabatt med koden VECKA1. Gäller hela vägen till fram nyår!

Boka en lägenhet där ni kan klämma in hela familjen med sällskapsytor och eget kök, eller ta in på hotellet för en mer ompysslad vistelse med krispiga lakan och smarrig hotellfrukost.

I vår mysiga lounge kan ni slappna av och umgås efter en lång dag i backen eller skidspåret. På verandan lyser solen, i kuddrummet är barnbion igång, i baren serverar Marco varma drinkar och i restaurangen serverar vi Lofsdalens bästa mat.

Frågor eller funderinga? Maila info@lofsdalensfjallhotell.se så återkommer vi blixtsnabbt!

Lofsdalens Fjällhotell

Vårt hotell är det finaste som finns! Tycker vi iaf. Vi tog över hotellet 2021 med ambitionen att göra ett riktigt härligt hotell som vi själva gärna vill bo och vara på i fjällen. Här kan man med fördel umgås med både familj och vänner, äta god och vällagad mat, och bara njuta av god service och bekvämt boende.

Hotellrestaurangen

I restaurangen har vi alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande. Vi lagar allt från grunden med råvaror från de bästa producenterna och gärna lokalt så långt det går.

Afterski utöver det vanlig

På lovveckorna har vi en riktigt kul afterski med DJs och livemusik. Njut av solen på vårt fina trädäck i söderläge eller slappna av i sofforna efter en härlig dag i backen. Drick något gott, ät något gott, och avrunda dagen tillsammans med familj och vänner.

Aktiviteter för stora & små

Vi tycker det är kul med liv och rörelse och vill gärna att det ska finnas saker att göra, även efter mörkrets inbrott. Därför ordnar vi med roliga aktiviteter för både stora och små under hela vintersäsongen. Det blir dansklasser, drinkskola, rundpingisturnering, bio i biorummet, snögubbe-tävling, snögrottsbygge, och mycket mer!

Nära till det mesta

Allt boende ligger i direkt anslutning till hotellets huvudbyggnad med restauranger, barer, lekrum och lounge.

• Längdskidspår - 50 m
• Liften Lången Express - 100 m
• Skiduthyrning, skidskola, skidshop - 100 m
• Skoteruthyrning utanför dörren
• Skridskobana på skridskoavstånd - 10 m
• Padelhall med fem banor - 200 m
• Bowling, shuffleboard etc - 100 m