LÄNGDLÄGER I LOFSDALEN

26-29 januari

One way nordic 19 jpg 72dpi

Vässa teknik och form inför vasaloppet

Välkommen helgen 26-29 januari på riktigt bra längdskidträning i regi av Aktivitus och deras längdskidcoacher. Bo bekvämt på hotellet och ta ut er ordentligt ute på fjället!

I Lofsdalen finns 122km av välprepparerade längdskidspår med rejäla höjdmeter som börjar direkt utanför dörren på hotellet. Vill man däremot undvika stigningen kan man med fördel ta bilen upp och starta direkt uppe på fjället med milsvid utsikt.

Vem kan delta?

Lägret är för dig som vill ha kvalitativ och kontrollerad träning, varierat upplägg med mycket tid på skidor. Du har kanske siktet ställt på Vasaloppet med en målsättning att prestera eller bara vill öka din prestation med god teknik och insikt om din egen kapacitet och utvecklingspotential.

Lofsdalens Fjällhotell

Vårt hotell är det finaste som finns! Tycker vi iaf. Vi tog över hotellet 2021 med ambitionen att göra ett riktigt härligt hotell som vi själva gärna vill bo och vara på i fjällen. Här kan man med fördel umgås med både familj och vänner, äta god och vällagad mat, och bara njuta av god service och bekvämt boende.

Hotellrestaurangen

I restaurangen har vi alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande. Vi lagar allt från grunden med råvaror från de bästa producenterna och gärna lokalt så långt det går.

Afterski utöver det vanlig

På lovveckorna har vi en riktigt kul afterski med DJs och livemusik. Njut av solen på vårt fina trädäck i söderläge eller slappna av i sofforna efter en härlig dag i backen. Drick något gott, ät något gott, och avrunda dagen tillsammans med familj och vänner.

Aktiviteter för stora & små

Vi tycker det är kul med liv och rörelse och vill gärna att det ska finnas saker att göra, även efter mörkrets inbrott. Därför ordnar vi med roliga aktiviteter för både stora och små under hela vintersäsongen. Det blir dansklasser, drinkskola, rundpingisturnering, bio i biorummet, snögubbe-tävling, snögrottsbygge, och mycket mer!

Nära till det mesta

Allt boende ligger i direkt anslutning till hotellets huvudbyggnad med restauranger, barer, lekrum och lounge.

• Längdskidspår - 50 m
• Liften Lången Express - 100 m
• Skiduthyrning, skidskola, skidshop - 100 m
• Skoteruthyrning utanför dörren
• Skridskobana på skridskoavstånd - 10 m
• Padelhall med fem banor - 200 m
• Bowling, shuffleboard etc - 100 m

Foto: ONE WAY