SPORTLOV PÅ LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Lofsdalen 4x5 1270730

Vi utlovar härlig stämning och massor med skoj att göra! Hos oss finns både bekväma hotellrum med krispiga lakan och smarrig hotellfrukost, samt stora och små lägenheter med egna sällskapsytor och kök.

Oavsett boende har man självklart tillgång till allt hotellet har att erbjuda som mysig lounge, restaurang, pingis, biljard, afterski och biorum för barnen.

Det blir fullspäckade sportlovsveckor med roliga aktiviteter även efter mörkrets inbrott. Vi ordnar dansklasser, yoga, pyssel, tävlingar, skridskobana, och mycket annat.

 

Frågor eller funderinga? Maila info@lofsdalensfjallhotell.se så återkommer vi blixtsnabbt!

Lofsdalens Fjällhotell

Vårt hotell är det finaste som finns! Tycker vi iaf. Vi tog över hotellet 2021 med ambitionen att göra ett riktigt härligt hotell som vi själva gärna vill bo och vara på i fjällen. Här kan man med fördel umgås med både familj och vänner, äta god och vällagad mat, och bara njuta av god service och bekvämt boende.

Hotellrestaurangen

I restaurangen har vi alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande. Vi lagar allt från grunden med råvaror från de bästa producenterna och gärna lokalt så långt det går.

Afterski utöver det vanliga

På lovveckorna har vi en riktigt kul afterski med DJs och livemusik. Njut av solen på vårt fina trädäck i söderläge eller slappna av i sofforna efter en härlig dag i backen. Drick något gott, ät något gott, och avrunda dagen tillsammans med familj och vänner.

Aktiviteter för stora & små

Vi tycker det är kul med liv och rörelse och vill gärna att det ska finnas saker att göra, även efter mörkrets inbrott. Därför ordnar vi med roliga aktiviteter för både stora och små under hela vintersäsongen. Det blir dansklasser, drinkskola, rundpingisturnering, bio i biorummet, snögubbe-tävling, snögrottsbygge, och mycket mer!

Nära till det mesta

Allt boende ligger i direkt anslutning till hotellets huvudbyggnad med restauranger, barer, lekrum och lounge.

• Längdskidspår - 50 m
• Liften Lången Express - 100 m
• Skiduthyrning, skidskola, skidshop - 100 m
• Skoteruthyrning utanför dörren
• Skridskobana på skridskoavstånd - 10 m
• Padelhall med fem banor - 200 m
• Bowling, shuffleboard etc - 100 m