OFFERS

Explore current weekend and weekly packages.

Lofsdalen 10

LOFSDALEN EPIC

23 MARS 2024
För tredje året går längdskidloppet Lofsdalen Epic av stapeln med start 800 m över havet. Världens enda skidlopp där du tar lift till start. Loppet går över kalfjället, på övre Strådalsleden bort mot Renstängslet där man vänder och åker tillbaka mot Lofsdalen, via nedre Strådalsleden genom skogsterrängen.

Loppet avslutas middag och fest hos oss på Lofsdalens Fjällhotell!

Weekend-program

Lördag:
Loppet går av stapeln!
Middag och fest

Söndag:
Ni är trötta i kroppen, men utvilade efter en god natts sömn, äter en härlig hotellfrukost innan ni checkar ut och åker hem med nya minnen.

Boka boende här

Läs med om skidloppet här

Boka middag här

För frågor om skidloppet eller banketten, mejla info@lofsdalenepic.se

SPORTLOV PÅ LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Vi utlovar härlig stämning och massor med skoj att göra! Hos oss finns både bekväma hotellrum med krispiga lakan och smarrig hotellfrukost, samt stora och små lägenheter med egna sällskapsytor och kök.

Oavsett boende har man självklart tillgång till allt hotellet har att erbjuda som mysig lounge, restaurang, pingis, biljard, afterski och biorum för barnen.

Det blir fullspäckade sportlovsveckor med roliga aktiviteter även efter mörkrets inbrott. Vi ordnar dansklasser, yoga, pyssel, tävlingar, skridskobana, och mycket annat.

PÅSK I FJÄLLEN

Välkomna till Lofsdalen i Påsk! Njut av vårskidåkning i söderläge, milslånga längdspår, sol ända fram till kl 21 och en riktigt härlig afterski på vårt soliga trädäck.

I restaurangen har vi en riktigt god påskmeny och självklart blir det påskaktiviteter som äggmålning, äggjakt, påskpyssel och massor av annat skoj.

Boka boende torsdag-torsdag och maxa påskledigheten, eller ta en kort vecka eller weekend. Vi har både lägenheter med eget kök och bekväma hotellrum med krispiga lakan och hotellfrukost. Såklart kan ni även lägga till frukost och lakan om för alla boenden.

BOKA NU FÖR 20% RABATT PÅ BOENDET