ERBJUDANDEN

Se aktuella weekend- och veckopaket

Lofsdalen 10

LOFSDALEN EPIC

23 MARS 2024
För tredje året går längdskidloppet Lofsdalen Epic av stapeln med start 800 m över havet. Världens enda skidlopp där du tar lift till start. Loppet går över kalfjället, på övre Strådalsleden bort mot Renstängslet där man vänder och åker tillbaka mot Lofsdalen, via nedre Strådalsleden genom skogsterrängen.

Loppet avslutas middag och fest hos oss på Lofsdalens Fjällhotell!

Weekend-program

Lördag:
Loppet går av stapeln!
Middag och fest

Söndag:
Ni är trötta i kroppen, men utvilade efter en god natts sömn, äter en härlig hotellfrukost innan ni checkar ut och åker hem med nya minnen.

Boka boende här

Läs med om skidloppet här

Boka middag här

För frågor om skidloppet eller banketten, mejla info@lofsdalenepic.se

SPORTLOV PÅ LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Välkommen på ett fullspäckat sportlov med roliga aktiviteter för stora och små och en härlig afterski utöver det vanliga.

Så klart finns även saker att göra efter mörkrets inbrott när liftarna har stängt. Vi utlovar härlig stämning, en tillbakalutad atmosfär och en riktigt trevlig vistelse. Oavsätt om ni väljer att bo i hotellrum eller i hotellbyn, med egenhushåll, har ni givetvis tillgång till hotellets alla bekvämligheter.

PÅSK I FJÄLLEN

Med utförsåkning i bästa söderläge är påsken något helt speciellt i Lofsdalen. Längdskidor direkt ut på fjället från Hovärken är inte dumt det heller, för att inte tala om skoteråkning i de milslånga skoterspåren här omkring.

Trädäcket är öppet med uteservering i solen, I restaurangen ordnar vi en läcker påskmeny och för barnen har vi roliga påskaktiviteter som äggmålning, äggjakt och pyssel. Varmt välkomna till oss på påsklovet!