SNAX
Gaahkoe
85 kr
med rökt smör
Friterade flowersprouts
95 kr
med gravad citronmajonnäs
Egensaltad gurka
75 kr
med yoghurt, honung och gran
Baren öppnar klockan 11.30 och middagen från 17.00.
Under påsken har vi öppet varje dag för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00
Det går bra att äta vår hotellfrukost mellan 07.30 - 9.30 även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!
Större sällskap?
Skicka en bokningsförfrågan till restaurang@lofsdalensfjallhotell.se eller ring 0680-72 17 57
Alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande, är vårt motto. Mycket hjärta, hög ambition och givetvis lagat från grunden med närproducerade och ekologiska råvaror så långt vi kan.
Gaahkoe
85 kr
med rökt smör
Friterade flowersprouts
95 kr
med gravad citronmajonnäs
Egensaltad gurka
75 kr
med yoghurt, honung och gran
Gravad Färölax
245 kr
med forellrom, dill och senapsstuvad potatis
Kroppkaka
255 kr
med svamp, brynt smör, lingon och grönkål
Hotellets Schnitzel
265 kr
på gris från Rocklunda, Veckans "Style"
Schnitzel vegeteriano
245 kr
helbakad rotselleri, Veckans "Style"
Hotellets egna korv
255 kr
med krämig spetskål, vinägersky, lök och parmesan
Barnbuffé
95 kr
Vi har alltid minst två barnrätter på menyn, ibland dukas det upp på buffé och ibland att beställa från köket. Rätterna varierar dag för dag.
Gaahkoe
175 kr
med stenbitsrom, gräddfil, lök o dill
Vintersallad
155 kr
med endive, radicchio, getost från Sörbro, apelsin och pistage
Rökt rentartar
225 kr
med svart trumpetsvamp, mandel, vattenkrasse och Havgus 12
Bakad torsk
365 kr
med sandefjordsås, rökt forellrom, Amandinepotatis och dill
Risotto
275 kr
på matvete från Munktorp med svamp, purjolök och parmesan
Kryddstekt dovhjortsinnanlår
345 kr
med jordärtskocka, svartvinbärssky och svartkål
Mandelkaka
115 kr
med hjortronmylta, punschglass och grädde
Chokladtårta
125 kr
med lättvispad grädde och apelsin
Hemsnurrad vaniljglass
95 kr
med chokladsås och maränger
En kula sorbet
65 kr
Veckans smak
Tryffel
45 kr
Lunchen är tillbaka! Under påsken (30 mars - 7 april) har vi öppet för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00.
Panerad sej
175 kr
med kokt potatis, spenat och fänkålssallad, brynt smör och kaprismajonnäs
Gulasch
195 kr
på svenskt högrev, rostad paprika, gul lök, gemolata, smetana och potatispuré
Ägg royal
165 kr
serveras med saltbakad rödbeta, brynt smör, linser, getostcremé och mynta
Barnbuffé
95 kr
med glasspinne till efterätt
Potatischips
55 kr
Oliver
95kr
Mandlar
95 kr
Det går bra att äta vår hotellfrukost även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!
Öppettider: mån-sön 07.30-09.30 (vecka 2-6 tor-sön 07.30-09.30)
Nybakat bröd
frallor, rågbröd, knäckebröd
På mackan
cheddar, koryfé, skivad skinka, skivad rökt karré, pepparsalami, kycklingpastrami, leverpastej, messmör
Kokt ägg
kaviar
Yoghurt
nötter, hotellets granola, tranbär
Fjällfil
Overnight oat
Keso
Juice
Smoothie
Te / kaffe
Varm choklad