Baren öppnar klockan 11.30 och middagen från 17.00.

Under påsken har vi öppet varje dag för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00

Det går bra att äta vår hotellfrukost mellan 07.30 - 9.30 även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!

Större sällskap? 
Skicka en bokningsförfrågan till restaurang@lofsdalensfjallhotell.se eller ring 0680-72 17 57

SNAX

Gaahkoe

85 kr

med rökt smör

Friterat tunnbröd

95 kr

med gubbröra

Vårprimörer och ramslöksdipp

75 kr

ALLTID PÅ HOTELLET

Kroppkaka

255 kr

med svampduxelle, brynt smör, lingon och grönkål

Hotellets egna korv

255 kr

med ljummen kålsallad, picklade senapsfrön och potatispuré

Hotellets påsktallrik

235 kr

”SOS” med dillslungad potatis och spisknäcke

Hotellets Schnitzel

265 kr

på gris från Rocklunda, Veckans "Style"

Schnitzel vegeteriano

245 kr

helbakad rotselleri, Veckans "Style"

SMÅ

Friterad sparrisbroccoli

145 kr

med gravad citronmajonnäs, solros och gammelknas

Rökt rentartar

225 kr

med ramslöksmajonäs, mandel och jordärtskocka

Gaahkoe

175 kr

med stenbitsrom, gräddfil, lök o dill

FÖR DE SMÅ

Barnbuffé (serveras 17-19)

15 kr/år max 150 kr

Vi har alltid minst två barnrätter på menyn, ibland dukas det upp på buffé och ibland att beställa från köket. Rätterna varierar dag för dag.

SMÅ

Friterad sparrisbroccoli

145 kr

med gravad citronmajonnäs, solros och gammelknas

Rökt rentartar

225 kr

med ramslöksmajonäs, mandel och jordärtskocka

Gaahkoe

175 kr

med stenbitsrom, gräddfil, lök o dill

STÖRRE

Lammrostbiff från Norrby Gård

355 kr

potatispuré, ramslök, spenat, ärtor och citron

Torsk

365 kr

med sandefjordsås, rökt forellrom, amandinepotatis och dill

Krämig polenta

275 kr

med brynt smör, hasselnötter, purjolök, gulbeta och parmesan

SÖTT

”Pavlova”

125 kr

chokladmaräng, chokladmousse, grädde och sesam

Inkokt rabarber

115 kr

med egen vaniljglass, saltrostad pistage och rostad vit choklad

Hemsnurrad vaniljglass

105 kr

med chokladsås och maränger

En kula sorbet

65 kr

Veckans smak

Tryffel

45 kr

Lunchen är tillbaka! Under påsken (30 mars - 7 april) har vi öppet för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00.

Större rätter

Panerad sej

175 kr

med kokt potatis, spenat och fänkålssallad, brynt smör och kaprismajonnäs

Gulasch

195 kr

på svenskt högrev, rostad paprika, gul lök, gemolata, smetana och potatispuré

Ägg royal

165 kr

serveras med saltbakad rödbeta, brynt smör, linser, getostcremé och mynta

Barn

Barnbuffé

95 kr

med glasspinne till efterätt

Barsnacks

Potatischips

55 kr

Oliver

95kr

Mandlar

95 kr

Det går bra att äta vår hotellfrukost även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!

Öppettider: mån-sön 07.30-09.30 (vecka 2-6 tor-sön 07.30-09.30)

Hotellfrukost

Nybakat bröd

ljust bröd, rågbröd, knäckebröd

På mackan

cheddar, prästost, skivad skinka, skivad rökt karré, salami, leverpastej, inlagd gurka

Kokt ägg

kaviar

Yoghurt

nötter, frön, koksflingor, russin, hotellets granola, tranbär

Fjällfil

Havregrynsgröt

äppelmos, bärkompott, hjorttronsylt, hallosylt,

Våfflor

sylt, grädde, nutella

Juice

Smoothie

Te / kaffe

Varm choklad

Färsk frukt