Baren öppnar klockan 11.30 och middagen från 17.00.

Under påsken har vi öppet varje dag för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00

Det går bra att äta vår hotellfrukost mellan 07.30 - 9.30 även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!

Större sällskap? 
Skicka en bokningsförfrågan till restaurang@lofsdalensfjallhotell.se eller ring 0680-72 17 57

Alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande, är vårt motto. Mycket hjärta, hög ambition och givetvis lagat från grunden med närproducerade och ekologiska råvaror så långt vi kan.

SNAX

Gaahkoe

85 kr

med rökt smör

Friterade flowersprouts

95 kr

med gravad citronmajonnäs

Egensaltad gurka

75 kr

med yoghurt, honung och gran

ALLTID PÅ HOTELLET

Gravad Färölax

245 kr

med forellrom, dill och senapsstuvad potatis

Kroppkaka

255 kr

med svamp, brynt smör, lingon och grönkål

Hotellets Schnitzel

265 kr

på gris från Rocklunda, Veckans "Style"

Schnitzel vegeteriano

245 kr

helbakad rotselleri, Veckans "Style"

Hotellets egna korv

255 kr

med krämig spetskål, vinägersky, lök och parmesan

FÖR DE SMÅ

Barnbuffé

95 kr

Vi har alltid minst två barnrätter på menyn, ibland dukas det upp på buffé och ibland att beställa från köket. Rätterna varierar dag för dag.

SMÅ

Gaahkoe

175 kr

med stenbitsrom, gräddfil, lök o dill

Vintersallad

155 kr

med endive, radicchio, getost från Sörbro, apelsin och pistage

Rökt rentartar

225 kr

med svart trumpetsvamp, mandel, vattenkrasse och Havgus 12

STÖRRE

Bakad torsk

365 kr

med sandefjordsås, rökt forellrom, Amandinepotatis och dill

Risotto

275 kr

på matvete från Munktorp med svamp, purjolök och parmesan

Kryddstekt dovhjortsinnanlår

345 kr

med jordärtskocka, svartvinbärssky och svartkål

SÖTT

Mandelkaka

115 kr

med hjortronmylta, punschglass och grädde

Chokladtårta

125 kr

med lättvispad grädde och apelsin

Hemsnurrad vaniljglass

95 kr

med chokladsås och maränger

En kula sorbet

65 kr

Veckans smak

Tryffel

45 kr

Lunchen är tillbaka! Under påsken (30 mars - 7 april) har vi öppet för lunch på hotellet mellan 11.30 - 14.00.

Större rätter

Panerad sej

175 kr

med kokt potatis, spenat och fänkålssallad, brynt smör och kaprismajonnäs

Gulasch

195 kr

på svenskt högrev, rostad paprika, gul lök, gemolata, smetana och potatispuré

Ägg royal

165 kr

serveras med saltbakad rödbeta, brynt smör, linser, getostcremé och mynta

Barn

Barnbuffé

95 kr

med glasspinne till efterätt

Barsnacks

Potatischips

55 kr

Oliver

95kr

Mandlar

95 kr

Det går bra att äta vår hotellfrukost även om du inte bor hos oss - men se till att boka i förväg!

Öppettider: mån-sön 07.30-09.30 (vecka 2-6 tor-sön 07.30-09.30)

Hotellfrukost

Nybakat bröd

frallor, rågbröd, knäckebröd

På mackan

cheddar, koryfé, skivad skinka, skivad rökt karré, pepparsalami, kycklingpastrami, leverpastej, messmör

Kokt ägg

kaviar

Yoghurt

nötter, hotellets granola, tranbär

Fjällfil

Overnight oat

Keso

Juice

Smoothie

Te / kaffe

Varm choklad