15% RABATT PÅ SISTA MINUTEN

Lofsdalen 0831

Kom på långweekend vecka 9, torsdag-söndag. Härlig utförsåkning i bästa solläge, 122 km längdspår med finaste utsikten, och massor med riktigt fina skoterleder. Boka nu för 15% rabatt.

Låt spontaniteten styra! Boka minst tre nätter och anländ inom 10 dagar och få 15% rabatt! Välj mellan hotellrum med krispiga lakan och smarrig hotellfrukost, eller någon av våra lägenheter med egna sällskapsytor och kök.

Oavsett boende har ni självklart tillgång till allt hotellet har att erbjuda som mysig lounge, restaurang, pingis, biljard, afterski och biorum för barnen.

Kolla bokningssidan för tillgängliga boenden. Först till kvarn!

Frågor eller funderinga? Maila info@lofsdalensfjallhotell.se så återkommer vi blixtsnabbt!

LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Vårt hotell är det finaste som finns! Tycker vi iaf. Vi tog över hotellet 2021 med ambitionen att göra ett riktigt härligt hotell som vi själva gärna vill bo och vara på i fjällen. Här kan man med fördel umgås med både familj och vänner, äta god och vällagad mat, och bara njuta av god service och bekvämt boende.

Hotellrestaurangen

I restaurangen har vi alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande. Vi lagar allt från grunden med råvaror från de bästa producenterna och gärna lokalt så långt det går.

Afterski utöver det vanliga

På lovveckorna har vi en riktigt kul afterski med DJs och livemusik. Njut av solen på vårt fina trädäck i söderläge eller slappna av i sofforna efter en härlig dag i backen. Drick något gott, ät något gott, och avrunda dagen tillsammans med familj och vänner.

Aktiviteter för stora & små

Vi tycker det är kul med liv och rörelse och vill gärna att det ska finnas saker att göra, även efter mörkrets inbrott. Därför ordnar vi med roliga aktiviteter för både stora och små under hela vintersäsongen. Det blir dansklasser, drinkskola, rundpingisturnering, bio i biorummet, snögubbe-tävling, snögrottsbygge, och mycket mer!

Nära till det mesta

Allt boende ligger i direkt anslutning till hotellets huvudbyggnad med restauranger, barer, lekrum och lounge.

• Längdskidspår - 50 m
• Liften Lången Express - 100 m
• Skiduthyrning, skidskola, skidshop - 100 m
• Skoteruthyrning utanför dörren
• Skridskobana på skridskoavstånd - 10 m
• Padelhall med fem banor - 200 m
• Bowling, shuffleboard etc - 100 m