KONFERENS & FEST

CC DSC 8426

Kombinera roliga fjällaktiviteter, riktigt bra möten och god mat

Ofta föds de bästa idéerna när man gör annat. Möten och konferenser på Lofsdalens Fjällhotell innebär en naturlig mix av arbete och fritid. Med fjället på ena sidan och Lofssjön på den andra väntar en uppsjö av aktiviteter utanför dörren. 

Lär känna varandra över lägerelden eller en drink i lobbyn. Vi ser till att ni får det upplägg som bäst passar era behov och önskemål. 

Hotellet har stora gemensamma ytor och flera olika rum som går att anpassa för konferenser, kick-off, mingel och möten. Kontakta oss så hjälper vi er att ordna ett oförglömligt och berikande arrangemang.

Maila till info@lofsdalensfjallhotell.se eller ring 0680-411 77 för frågor och prisidéer.

Grundpaket

Antal: 5-150 pers
Vad ingår:
Boende på hotellet, härlig hotellfrukost, smarrig lunch, eftermiddagsfika med finkaffe & nybakat, finfin trerättersmiddag, konferenslokal med allt ni behöver.
Pris:
Från 1 400kr/pers & natt (exkl. moms).

Aktiviteter & tillval

Oavsett när ni kommer så finns här alltid massor att göra. Vi har grym utförsåkning direkt i solläge, längdåkning i 122 km välpreparerade längdspår och riktigt bra skoteråkning på fjället. När snön inte ligger på backen kan ni utforska de vackra vandringslederna, ta cykeln till Lofsdalen Fjällpark MTB eller bomba downhill i Lofsdalen Bike Park.

Självklart ordnar vi även mer organiserade aktiviteter som ger gemensamma minnen för livet och får ert gäng att lära känna varandra bättre. Vad sägs om att laga mat tillsammans på fjället efter skoterfärd eller vandring, whiskyprovning på Mackmyras bergslager, pimpla på sjön eller bastu & bäckbad vid Uppvallens Fäbod. Fråga oss så hittar vi på något kul!

Mat & dryck

Vår meny är okomplicerad men ambitiös och varierar beroende på säsong och tillgång på lokala råvaror. Till maten serverar vi gärna något av våra goda naturviner. Även om det såklart också finns finfina alkoholfria alternativ. Till fikat har vi godaste kaffet från Big Lake Coffee och nybakat!

Våra lokaler

Vi anpassar våra lokaler efter era behov och antal. Vare sig ni är 5 eller 150 och föredrar stående mingel, små studiegrupper, långbord eller biosittning så hjälper vi er. Dessutom bjuder våra nyrenoverade och bekväma sällskapsytor in till trevligt umgänge och avslappnade möten.

Boendet

Välj mellan hotellrum i huvudbyggnaden eller lägenheter i direkt intilliggande byggnader. I hotellrummen bor man bekvämt 1-4 personer medans man i lägenheter bor upp till 6 personer med tillhörande sociala utrymmen. Vad ni än väljer har ni givetvis tillgång till hotellets gemensamma sociala ytor och bastu.

Maila till info@lofsdalensfjallhotell.se eller ring 0680-411 77 för frågor och prisidéer.