Sommar i fjällen

Lofsdalen 0820

Upplev en riktig fjällsommar i Lofsdalen

Alla som har varit i fjällen på sommar vet att det är något alldeles speciellt. I Lofsdalen har vi vildmarken runt knuten med storslagna fjällandskap, rika fiskevatten, adrenalinfylld downhill och några av Sveriges finaste mountainbikespår.

Vandring för hela familjen

Här finns vandringsturer som passar alla, oavsett om ni är nybörjare, vill vandra med hela familjen eller är erfarna vandrare . Starta vandringen direkt från hotellet eller ta sittliften upp till toppen, och kliv direkt ut på kalfjället.

Läs mer om vandring i Lofsdalen

Stigcykling & Downhill

Lofsdalen bjuder på varierad stigcykling och downhill i nybyggda Lofsdalen Bike Park och Lofsdalen Fjällpark MTB. Lederna tar dig upp på fjället, nedför berget, och runt Lofssjön.

Läs mer om cykling i Lofsdalen

Fjällfiske i Lofsdalen

Lofsdalen erbjuder ett rikt och varierat fiske med en mängd sjöar, åar och fjällbäckar. Här finns fiske för nybörjare och inbitna storfiskare.

Läs mer om fiske i Lofsdalen

Äventyr på Lofssjön

Ett stenkast från hotellet ligger Lofssjön med en mängd olika aktiviteter. Ta med familjen eller kompisgänget och hyr kanot, kajak, motorbåt, eller S.U.P.

Läs mer om aktiviteter på Lofssjön

Trailrunning i på kalfjället

Med fantastiska vyer och omväxlande terräng är Lofsdalen med omnejd perfekt för den som vill uppleva fjället med löparskorna på.

Läs mer om Trailrunning i Lofsdalen