Boende på Lofsdalens Fjällhotell

Lofsdalen DSC 1314

Letar du efter boende i Lofsdalen? Oavsett om du planerar en konferens för ditt företag eller en familjesemester, är vårt fjällhotell det perfekta valet. Blicka ut från ditt fönster och njut av den lugna och harmoniska fjällmiljön du befinner dig i. 

Att boka boende hos oss är enkelt och smidigt. Vi strävar efter att göra din bokningsprocess så bekymmersfri som möjligt, så att du kan börja se fram emot din vistelse. Med vår onlinebokningstjänst är ditt drömboende bara några klick bort. Boka ditt boende i Lofsdalen idag och börja se fram emot en härlig vistelse!

Alternativ för boende på Lofsdalen hotell

Boende hos oss är både mysigt och funktionellt. I huvudbyggnaden finns våra hotellrum, och i intilliggande byggnader finns lägenheter för självhushåll.

I våra hotellrum ingår självklart hotellfrukost, sängkläder och badhanddukar. Bäddat och klart när ni anländer.

För boende i våra lägenheter med självhushåll är det möjligt att välja till den service man önskar.

Hotellrum

Våra hotellrum är trevliga och prisvärda, och ligger i huvudbyggnaden där våra nyrenoverade sällskapsytor bjuder in till trevligt umgänge.

Lägenheter

Våra tre-, fyr- och sexbäddslägenheter är enkla, trevliga självhushåll med plats för både barnfamiljer och vänner att umgås på. Det går även att välja till service som hotellfrukost, sängkläder och badhanddukar.

Hela stället

Uppe på Höglandet ligger Fjällvillan med bästa utsikten över Lofsdalen. En personligt inredd villa med hög standard, 5 sovrum, dubbla badrum och ski-in ski-out utanför dörren.

Fjällvillan

Fjallvillan 3677 link