Boende

Boende i Lofsdalen på Fjällhotellet

Boende hos oss i Lofsdalen är både mysigt och funktionellt. Lofsdalens Fjällhotell erbjuder flera olika typer av boenden att välja bland; hotellrum i huvudbyggnaden, tre- och fyrbäddsstudios i ett i en intilliggande byggnad, eller lägenheter för självhushåll även de i en intilliggande byggnad i direkt anslutning till hotellet. Totalt har vi 21 hotellrum, 20 studios och 10 sexbäddslägenheter. Det finns boende för alla smaker helt enkelt.

I samband med att vi tog över hotellet 2021 gjordes en enklare renovering av hotellrummen i huvudbyggnaden. Det är inte lyx, men trevliga, prisvärda och framförallt hela och rena hotellrum. Tillsammans med de totalrenoverade sällskapsytorna och restaurangen skapar boendet en helhetsupplevelse vi är stolta över.

I våra hotellrum och tre- och fyrbäddsstudios ingår förstås hotellfrukost, sängkläder och badhanddukar, bäddat och klart när ni anländer. Boende i lägenheterna kan ha det som tillval.

Våra sexbäddslägenheter är enkla men trevliga och har plats för både barnfamiljer och vänner att umgås på som ett komplement till lek och häng på hotellets gemensamma ytor.