FJÄLLVILLAN

Ombonat och personligt flerfamiljsboende med spektakulär utsikt och Ski-In Ski-Out.

Fjallvillan 3676
Fjallvillan 3587
Fjallvillan 6185
Fjallvillan 3631

Välkommen till Fjällvillan! Vårt personliga och ombonade flerfamiljsboende med hög standard, spektakulär utsikt och Ski-in Ski-Out.

Huset ligger på den bästa platsen på Höglandet med fri utsikt över Lofssjön och Sömlingshångna på andra sidan sjön. Fina dagar och kvällar, som det ofta är i Lofsdalen, ser man hela vägen till Fjätervålen och Städjan.

Ski-in Ski-Out utanför dörren

Skidleden ner till liften går precis nedanför huset så när ni ska ut i backen är det bara att hoppa på skidorna utanför skidentrén. I skidentrén har dessutom alla varsitt bås att hänga skidkläder, hjälmar, pjäxor etc. Perfekt när alla ska göra sig i ordning och ge sig ut samtidigt.

Gott om plats för både familj och vänner

Huset är 235 kvm uppdelat på 2 plan, med 6 sovrum varav 3 har dubbelsängar och 3 har våningsängar, totalt finns 14 sovplatser. Huset har 2 badrum, 1 WC och ett spa/relax med dubbeldusch och bastu mot sydutsikten och direkt access till snöbad.

På entréplan finns tre av sovrummen, ett badrum och ett stort öppet rum med härlig soffdel mot utsikten. Här finns även ett stort matbord, en köksö där alla kan hjälpa till att laga mat eller bara socialisera, samt ett välutrustat kök med dubbla diskmaskiner och kvalitativa köksredskap. Intill köket finns ett rymlig skafferiet där man på ett bra sätt kan stuva in allt man har med sig i mat- och dryckesväg.

Umgås och bara ta det lugnt

På nedre plan finns förutom tre sovrum även spa/relax med bastu och ett rum anpassat för barnen med sällskapsspel, TV-spel och pingisbord. På plan finns också en liten bardel med vinkyl samt ytterligare ett badrum och en WC.

Självklart finns här även tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Från-pris högsäsong: 30 000kr / vecka inkl. lakan, handdukar & städ.

För mer information och prisförfrågan maila johanna@lofsdalensfjallhotell.se.

Se planritning

Planritning