Kock

Lofsdalen DSC 2983

Jobba i köket med oss!

Drömmer du om att byta ut stadens brus mot det magnifika fjällandet? Vill du vakna upp till naturens tystnad och omges av den förtrollande skönheten i Lofsdalens fjäll? Då har vi det perfekta jobbet för dig på Lofsdalens Fjällhotell!

Vi söker engagerade individer som redan är kockar eller har en passion för att utvecklas inom kökets konst och vara en del av att skapa fantastiska matupplevelser i fjällmiljö. Hos oss på Lofsdalens Fjällhotell förstår vi att mat är en viktig del av gästupplevelsen, och vi strävar efter kvalitet och matkonst i världsklass.

Att arbeta som kock hos oss innebär en unik möjlighet att förena din passion för mat med den enastående miljön i fjällen. Här kommer du att få jobba i ett högt tempo, och vi sätter stort värde på kommunikation och samarbete för att skapa en smidig och rolig arbetsmiljö.

På Lofsdalens Fjällhotell är vi stolta över vår gästvänliga och inkluderande kultur. Vi tror på att mångfald och jämställdhet berikar vår verksamhet och ser därför gärna ansökningar från personer med olika bakgrunder, oavsett kön, funktionalitet eller livserfarenhet.

Lofsdalens Fjällhotell är ett varmt och tillbakalutat hotell i Härjedalen som startades 2021 av teamet bakom Bleck på Södermalm och Hellas Storstugan i Stockholm. Vår ambition är att skapa en unik fjällupplevelse med mindre brölig after-ski med oklart cover band och mer fokus på en laid back vibe, kvalitativ mat & dryck och en närvaro och personlig touch. Fjällen, fast på vårt sätt.

Om du delar vår passion för mat och människor och vill vara en del av vårt växande team i hjärtat av fjällparadiset, tveka inte att skicka in din ansökan. Kom och upplev det inspirerande sammanhanget på Lofsdalens Fjällhotell, där vi tillsammans skapar minnen för både gäster och medarbetare.

Välkommen till fjällvärlden och ditt drömjobb hos oss på Lofsdalens Fjällhotell!