KÖKSCHEF


Lofsdalen DSC 2983

Bli vår Kökschef på Lofsdalens Fjällhotell!

Nu söker vi en passionerad Kökschef till vårt kök på Lofsdalens Fjällhotell - en spännande möjlighet där du får leda vårt team och inspirera till kulinariska upplevelser i en unik fjällmiljö. Drömmer du om att byta ut stadens brus mot det magnifika fjällandet? Vill du vakna upp till naturens tystnad och omges av den förtrollande skönheten i Lofsdalens fjäll? Då har vi det perfekta jobbet för dig på Lofsdalens Fjällhotell!

I restaurangen på Lofsdalens Fjällhotell erbjuder vi en alpint inspirerad matupplevelse i svensk tappning med särskilt fokus på vegetariska alternativ. Vår filosofi är att leverera hög kvalitet utan att vara högtravande. Vi är stolta över att tillverka allt från grunden, inklusive egengjord korv, hembakat bröd och användning av lokalt fångad abborre och råvaror från noggrant utvalda producenter.

Som Kökschef kommer du att vara en naturlig ledare och inspirationskälla för ditt team. Du är en organiserad person som finner energi i att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är en central faktor för dig, och du sätter stort fokus på att varje rätt som lämnar köket uppfyller högsta standard. För att skapa den ultimata restaurangupplevelsen är det många pusselbitar som måste falla på plats, och du är medveten om att även små detaljer spelar en avgörande roll för att överträffa gästernas förväntningar.

Ditt arbete innebär nära samarbete med vår F&B-grupp för att säkerställa riktningen för restaurangen och säkerheten i produkterna vi erbjuder.