Lofsdalens Fjällhotell!

Vårt jättemysiga nyöppnade hotell i hjärtat av Lofsdalen. Hotellet ligger omgivet av höga fjäll och sjöar och erbjuder aktiviteter som passar både vuxna och barn samt en matupplevelse utöver det vanliga.

Hos oss får ni sova en timme extra medan vi fixar frukosten innan ni ger er ut i den friska fjälluften för att upptäcka milslånga längdspår uppe på kalfjället eller åk utför i nypistade backar utan trängsel. Njut av solen på verandan med utsikt mot Lofssjön och fjällen i horisonten eller ta ett glas vin i vår mysiga lounge. Avsluta dagen med en pingismatch eller bastu följt av god mat och dryck i vår restaurang.

Renoverade o mysiga sällskapsytor

I samband med att vi tog över hotellet 2021 gjordes en enklare renovering av hotellrummen i huvudbyggnaden. Det är inte lyx, men trevliga, prisvärda och framförallt hela och rena hotellrum. Tillsammans med de totalrenoverade sällskapsytorna och restaurangen skapar boendet en helhetsupplevelse vi är stolta över.

Hos oss finns boende för alla!

Bo i stuglägenhet med självhushåll i direkt anslutning till hotellets bekvämligheter med restaurang, bar, pingis, biljard och bastu eller lyxa till det med ett hotellrum. 
Här har ni möjlighet att laga mat och umgås hemma, samtidigt som ni får ut det bästa av att bo på hotell: frukost, bäddade sängar och städade rum! Det bästa av två världar tycker vi. Hög mysfaktor, bekvämlighet och pjäxavstånd till allt!

Läs mer och se alla boendetyper här.

Restaurang

Ni som besökt våra krogar i Stockholm; Restaurang Bleck på Södermalm och Storstugan i Nackareservatet, kommer säkert känna igen er i vår restaurang på hotellet. Här erbjuder vi vällagade rätter från lokala råvaror, som abborre och rådjur, blandat med mindre smårätter perfekta att dela över bordet. I bistron serverar vi pizza new york style på italienska råvaror.

Utforska hela restaurangens meny för frukost, lunch, middag och bistro här.

Nära till det mesta

Allt boende ligger i direkt anslutning till hotellets huvudbyggnad
med restauranger, barer, lekrum och lounge.

• Längdskidspår - 50 m
• Liften Lången Express - 100 m
• Skiduthyrning, skidskola, skidshop - 100 m
• Skoteruthyrning utanför dörren
• Skridskobana på skridskoavstånd - 10 m
• Padelhall med fem banor - 200 m
• Bowling, shuffleboard etc - 100 m

Se alla aktivteter Lofsdalen har att erbjuda här.

Vi har lagt ner mycket tid och kärlek sedan vi tog över hotellet 2021 för att skapa ett lite annorlunda, avslappnat fjällhotell med hög mysfaktor och en matupplevelse över det vanliga - och nu ser vi fram emot att ha er som gäst!

Välkommen till Lofsdalens Fjällhotell – vårt jättemysiga nyöppnade hotell i hjärtat av Lofsdalen. Om ni funderar kring något är det bara att slå en signal till receptionen på 0680-411 77 så hjälper vi er. Annars bokar ni här nedan.