Lägenheter och stuga i Lofsdalen

Lofsdalen 1241 brun

Bekvämt och praktiskt boende i Lofsdalen

Söker du en stuga i Lofsdalen? På hotellet har vi radhusboenden som erbjuder precis samma privata känsla som en stuga, pjäxavstånd till backen och dessutom möjligheten till Hotellets fulla utbud. Boka din lägenhet på Lofsdalens Fjällhotell och upplev den perfekta balansen mellan hemtrevlig komfort och frisk fjällnatur.

På Lofsdalens Fjällhotell förstår vi vikten av flexibilitet och komfort när det gäller stuguthyrning. Våra lägenheter är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, från fullt utrustade kök till mysiga vardagsrum där familj och vänner kan samlas. När du vill hyra stuga i Lofsdalen får du så mycket mer via oss – inte bara ett privat boende, utan en upplevelse i sig med hela hotellets utbud utanför dörren.

Drömmer du om en härlig semester i fjällen? Då kan våra lägenheter i Lofsdalen vara ett bra val. Oavsett om du är ute efter skidåkning, vandring, eller bara vill njuta av tystnaden i fjällvärlden, erbjuder våra lägenheter precis samma känsla som ett stugboende och en närhet till allt detta.

Boka boende