Massage på Hotellet

Laila Orgla-Jansson är Certifierad Neurobaserad Mental Tränare Licenserad KBT Terapeut Diplomerad Massage Terapeut Mind & Body. Boka massage eller Fjällterapi via
Email:
orgla.jansson@gmail.com
Telefon/sms:
+46(0)706804063

Klassisk massage
Även kallad
svensk massage, är en form av manuell terapi som innefattar olika tekniker för att manipulera kroppens mjuka vävnader och utförs vanligtvis direkt på huden med hjälp av massageolja eller lotion. Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser Laila upp spänningar i kroppen.

700:- / 45 minuter

Taktil massage
Taktil massage är en mjuk form av massage som fokuserar på lugn och varsam beröring för att främja avslappning och öka kroppens medvetenhet. Den utförs genom kläder och använder mjuka tryck och strykningar för att minska stress och lindra spänningar. Taktil massage betonar den positiva effekten av beröring på både fysiologisk och psykologisk nivå för att främja övergripande välbefinnande.

850:- / 60 minuter


FJÄLLTERAPI

Fjällterapi/coaching erbjuder en holistisk approach till välbefinnande, där terapi, natur och aktivitet samverkar för att främja mental hälsa och livskvalitet. Laila kombinerar neurobaserad mental träning och kognitiv beteendeterapi (KBT) med naturens terapeutiska inverkan och fokuserar på att minska stress genom att ge enkla verktyg för att skapa balans i sömn, motion, kost och arbete. Fjällterapi sker utomhus i Lofsdalen, där skidturer, promenader eller skoterturer blir plattformar för terapeutiska samtal där naturen blir en integrerad del av läkningsprocessen.

Fjällterapi 900:- / 60 minuter

Paketpris fjällterapi 10 x 60 / 7650:-