JOBBA MED OSS

Lofsdalen DSC 2823

Jobba med oss!

Lofsdalens Fjällhotell är ett varmt och tillbakalutat hotell i Härjedalen som startades 2021 av teamet bakom Bleck på Södermalm och Hellas Storstugan i Stockholm. Vår ambition är att skapa en unik fjällupplevelse med mindre brölig after-ski med oklart cover band och mer fokus på en laid back vibe, kvalitativ mat & dryck och en närvaro och personlig touch. Fjällen, fast på vårt sätt.


När du jobbar hos oss får du:

Ett eget rum i vårt personalboende som ligger i kontakt med hotellet. Du har skidbacken 100 meter från din dörr. Vakna upp, ta en kaffe och ge dig ut i backen.

  Du blir del av ett kul team med människor i alla åldrar, bakgrunder och livsstilar. Det absolut viktigaste för oss är att skapa en miljö där vår personal stormtrivs, allt annat kommer sekundärt. Vi utlovar en familjär atmosfär där du blir sedd och får energi att vara runt.

  Det vi letar efter är:

  Personer med en härlig vibe. Så enkelt är det. Personlighet går före arbetslivserfarenhet i våra ögon.

   Du gillar att vara kring människor och jobba med service och kontakt med våra gäster. Du klarar av att jobba hårt och hålla lugnet i stressiga situationer när det väl behövs, men ser också värdet i att vara ledig och njuta av fjällen.

    Du är en lagspelare som drivs att att jobba i team :)

     Ett plus är om du har arbetslivserfarenhet av restaurangbranschen.


     Låter detta som något för dig, vill du bli en del av vårt fjällengäng? 
     Maila till jobb@lofsdalensfjallhotell.se