OM OSS & KONTAKT

Lofsdalens fjallhotell Ebba Lannersten 2205

Vi som driver Lofsdalens Fjällhotell driver även i Stockholm restaurangerna Bleck på Södermalm och Hellas Storstugan i Nackareservatet. Hotellet tog vi över våren 2021 och blåste nytt liv i det med omfattande renovering och en hög ambition att göra ett riktigt bra fjällhotell med en varm, rolig och tillbakalutad atmosfär.

Vi vill göra ett hotell där vi själva vill bo när vi är i fjällen, fullt av liv och rörelse och massor av saker att göra. Och inte bara under dygnets ljusa timmar när liften är öppen. Vi bygger en pulkabacke, har en täljkurs, ordnar skridskobana och dansar till DJ:s och livespelningar. Vår after-ski är ju något utöver det vanliga och kul för hela familjen. För den som är sugen finns även pingis, biljard och biorum för barnen.

I restaurangen har vi alp-inspirerad mat i svensk tappning med mycket vegetariskt. Hög kvalitet utan att bli högtravande. Vi lagar allt från grunden med egengjord korv, hembakat bröd, lokalfiskad abborre och råvaror från lokala och utvalda producenter.

Skidbacken i Lofsdalen ligger i bästa solläge och har nästan 500 meters fallhöjd – det femte högsta i landet. Därtill finns 122 km välpreparerade längdspår och massor av bra skoteråkning. På sommarhalvåret finns det minst lika mycket att göra med fjällcykling, downhill och flertalet finfina vandringsleder.


För bokningar av större sällskap eller allmänna förfrågningar kring hotellet är ni välkomna kontakta oss!

Vill du få nyheter från oss?